Tre saker vi gillar

Hur väver man ihop teknik och kommunikation på ett innovativt sätt? Det är en fråga vi ständigt grubblar över på Frank Family. Ibland hittar man riktigt bra exempel där dessa spelar i samklang. Här är några som lyckats med detta i vårt tycke:

 

  • Budweiser Red Lights. En hockeymål-lampa som är uppkopplad mot internet via WiFi och börjar blinka när ens favoritlag gör mål. På så sätt blir Budweiser en del av matchen på fler sätt än i flytande form. Briljant!
  • Min Farm. Ett kul sätt att bygga relation mellan bonde och matintresserad. En föraning om hur vi producerar och konsumerar mat i framtiden? Tja, vem vet. Smart är det i alla fall.
  • Gammal goding i ny förpackning: Withings WS-30 internetuppkopplad badrumsvåg. Tar med den här för att jag nyss skaffade mig en själv. WS-30 är senaste modellen av den WiFi-uppkopplade badrumsvågen som kan twittra ut din vikt (om du vill). Snygga grafer och koppling till en mängd andra hälso-appar får man på köpet.

Vad har dessa gemensamt? Jo, samtliga använder sig av nätet på ett naturligt och väl integrerat sätt för att göra upplevelsen av produkten större och bygga engagemang hos användaren. Vare sig det handlar om ekologiska bönder eller badrumsvågar mår man bra av att låta kommunikation och teknik verka tillsammans på ett innovativt sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>