Gott och blandat från Twitter – del 1

Taco Bell

Ni följer väl vårt Twitterkonto? Där postar vi korta trendspaningar och nyheter om det mesta som rör innovation och kommunikation.
Senaste dagarna har du bl.a. kunnat läsa om:

  • En tredjedel av de som gifter sig i USA har träffats online.
  • Bilden från en anställd på Taco Bell kan nog få dig att tänka både en eller två gånger på att äta på en snabbmatsrestaurang igen. Ur ett kommunikationsperspektiv är det såklart också intressant hur man som företag ska hantera anställda som postar bilder i sina egna flöden. Bilden ovan visar sökresultatet på Google när man letar efter ”Taco Bell”. Hur ser dina varumärkes sökresultat ut? Har du koll?
  • Några tips om vanliga misstag man gör på sina landningssidor kan du läsa om här. Känner du igen dig?
  • Stefan Lindegaard är en klok dansk som är väl insatt i Öppen (Open) Innovation. Här samlar han lästips om kombinationen affärsmodellinnovation och ”open innovation”.
  • På tal om Open Innovation, här är en gammal (nåja) recension av en bra bok i ämnet som undertecknad skrev för några år sedan.
  • Ehandeln växer så det knakar (du har väl en onlinestrategi som omfattar hur du gör dina försäljningskanaler digitala?) och ledargestalten är Amazon. Därför är det intressant att följa vad de gör. Semil Shah spekulerar om ett framtida Amazon Pronto som leverar varorna med självflygande robotar, s.k. drönare (drones). Ja, varför inte?

Se där. Det händer spännande saker hela tiden. Vi ses på Twitter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>