Följ med oss på Social Media Club Skåne den 29:e november

Sociala medier – en förutsättning för företagens överlevnad i det digitala arbetslivet.

Det är ämnet på Social Media Club Skåne den 29:e november kl. 11.30 som den här gången har bjudit in Cathrin Frisemo, författare till boken “WIFL – Work In Fake Life, Din guide till det digitala arbetslivet”.

Interaktion och dialog, dvs kommunikation med kunder och anställda, har alltid varit och kommer att vara grunden för en framgångsrik verksamhet. I det allt mer digitaliserade arbetslivet är sociala medier kompletterande och nödvändiga verktyg för att kommunicera med kunderna och anställda. För att behålla och få kunder och anställda måste man också använda sig av sociala medier. Annars tappar man dem. Och då dör verksamheten.

Du är välkommen att vara med du också och diskutera sociala medier och det digitala arbetslivet med Social Media Club Skåne den 29:e november kl 11:30 på FooCafé, Stora Varvsgatan 6A, Malmö.

Agenda

  • 11.30 – 11.50 Introduktion
  • 11.50 – 12.30 Diskussion med frågor och svar

Anmäl er på www.smcskane.se eller på www.foocafe.org

Vi från The Frank Family kommer att vara där. Kommer du?

Social Media Club Skåne är en ideell nätverksgrupp som träffas en gång i månaden för att diskutera sociala medier. Inga krav, inga förpliktelser. Det viktiga är att vi vill träffas och diskutera sociala medier med likasinnade. Social Media Club är en internationell non-profit organisation grundad i USA av Chris Heuer och Kristie Wells i mars 2006. Mottot är ”if you get, share it” och det är just vad det handlar om, att dela med sig av kunskap, tankar och idéer om sociala medier. Vill du veta mer om den internationella organisation kan du läsa mer på deras hemsida socialmediaclub.org. Social Media Club Skåne är grundad och drivs av Leif Kajrup.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>