Använd sociala medier i ledarskapet

The Frank Family är med i nätverket LEDAtoday (Ledarskap i det digitaliserade arbetslivet) och nu följer vi upp vårens föreläsning om ledarskap och sociala medier med en fördjupning den 24:e september kl. 8:30 – 12:00 på Djäkne Kaffebar.

Nu är sommaren över och det är åter igen dags att utveckla ditt ledarskap i det allt mer digitaliserade arbetslivet genom att leda via sociala medier.

Vi följer upp LEDAtodays workshop den 26 mars som hölls på Starbucks, Malmö C, med en fördjupning och konkretisering av hur du kan använda sociala medier mer effektivt i ditt ledarskap.

Det finns ett allt större utbud av sociala medier som går att använda i ledarskapet men vilket ska jag välja? Och varför just det? Hur kan jag optimera användandet på bästa sätt för mig och medarbetarna?

Dessa och många fler frågor kommer att diskuteras under förmiddagen den 24 september, kl 08.30-12.00 på Djäkne kaffebar. Cathrin Frisemo, Creativt Fri, författare till boken ”WIFL- din guide till det digitala arbetslivet” och debattör inom området, inleder workshopen som sedan tas över av Leif Kajrup, digital marknadsföringsstrateg med mångårig erfarenhet av att jobba med sociala medier i ledningsgrupper. Yammer är ett social enterprise Network kommunikationsverktyg som underlättar intern- och externkommunikationen och en djupdykning i hur du kan optimera användningen av det ger Stefan Hult från Stratiteq.

Anmälan sker på LEDAtodays’ hemsida

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>