Använd sociala medier i ledarskapet och njut av sommaren!

The Frank Family är med i nätverket LEDAtoday (Ledarskap i det digitaliserade arbetslivet) och nu följer vi upp vårens föreläsning om ledarskap och sociala medier med en fördjupning den 17:e juni.

Njut ännu mer av sommaren och passa på att utveckla ditt ledarskap i det allt mer digitaliserade arbetslivet genom att leda via sociala medier.

Vi följer upp LEDAtodays workshop den 26 mars som hölls på Starbucks, Malmö C, med en fördjupning och konkretisering av hur du kan använda sociala medier mer effektivt i ditt ledarskap.

Det finns ett allt större utbud av sociala medier som går att använda i ledarskapet men vilket ska jag välja? Och varför just det? Hur kan jag optimera användandet på bästa sätt för mig och medarbetarna?

Dessa och många fler frågor kommer att diskuteras under förmiddagen den 17 Juni, kl 08.30-12.00 på Djäkne kaffebar. Cathrin Frisemo, Creativt Fri, författare till boken ”WIFL- din guide till det digitala arbetslivet” och debattör inom området, inleder workshopen som sedan tas över av Leif Kajrup, digital marknadsföringsstrateg med mångårig erfarenhet av att jobba med sociala medier i ledningsgrupper. Yammer är ett social enterprise Network kommunikationsverktyg som underlättar intern- och externkommunikationen och en djupdykning i hur du kan optimera användningen av det ger Stefan Hult från Stratiteq.

Välkommen!

Datum: 17 juni
Tid: 08.30-12.00
Plats: Djäkne Kaffebar, Djäknegatan 9, Malmö
Kostnad: Workshopen är kostnadsfri
Anmäl dig senast den 15 juni till cathrin@wifl.se

Arrangeras av Nätverket LEDAtoday:
CreativtFri, The Frank Family, Stratiteq, AskDrAnnika, FNDMNT, Välbefinnnade.nu, Lustra AB, ICU-Inspiration, YouCruit.com

www.leda.today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>